Vacature ervaren financial assistant accountant

Wij zijn per direct op zoek naar een financieel-administratieve kracht met kennis van fiscale aspecten. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van administraties van IB-ondernemingen en vennootschappen (DGA-praktijk) en het zelfstandig opstellen van de bijbehorende jaarrekening. Daarnaast zul je je bezighouden met het opstellen van BTW-aangiften en, afhankelijk van fiscale ervaring, wellicht aangevuld met aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Wij bieden jou een uitdagende baan in een gevarieerde praktijk. Je gaat werken in een klein en enthousiast team in het centrum van Haarlem of in onze vestiging in Purmerend.

Wie zoeken wij precies?

Wij zoeken een enthousiaste ervaren financieel-administratief medewerker die ook de nodige fiscale kennis heeft. Bij voorkeur HBO-niveau. MBO-niveau is mogelijk indien de ervaring goed aansluit bij de functie-inhoud. Ervaring met Unit 4 Multivers (Audition en Accounting), Basecone en soortgelijke programma’s. Werkervaring minimaal 3 jaar.
Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: cijfermatig sterk, flexibel, communicatief, klantgericht, representatief.

Uren: in overleg, 28-40 uur

Salaris: in overleg, afhankelijk van opleiding en ervaring, variërend tussen € 2.800 en 3.500 voor 40 uur

Indien je geïnteresseerd bent of aanvullende informatie over deze functie wenst, neem dan contact op met Isabelle Jonker: tel nr 023 5519155 of per email: jonker@zevencs.nl.